Een fotoshoot is een uniek moment om het beste van jezelf te laten zien. Dat kan voor een natuurlijk portret zijn, met natuurlijk licht. Maar soms mag het ook nét iets meer zijn. Een unieke make-up look kan bijvoorbeeld helpen om een bijzonder portret te creëren!

Je kan uiteraard zelf je make-up aanbrengen, maar ik werk ook samen met Hylke Danckaers voor portretsessies met een extra touch. Hylke is een make up artist en ik heb haar gevraagd om zichzelf even voor te stellen. En dat heeft ze heel goed gedaan:

Mijn naam is Hylke Danckaers, make up en haarstylist. Van kinds af aan was ik altijd al creatief bezig. Tekenschool, zangles, dansles, muziekschool, ik deed het allemaal. Ik startte mijn middelbaar onderwijs in de beeldende kunsten maar studeerde af aan de kappersschool. Na enkele jaren te werken in een kapsalon heb ik mij bijgeschoold tot make up artist.  Een perfecte combinatie, zo mocht ik al jobs doen voor tv, festivals, trouwerijen, shoots etc.

Toen ik Tom leerde kennen via Instagram was ik meteen fan van zijn stijl. En toen we voor de eerste keer samen werkte klikte het meteen. Samen hopen wij voor jou het plaatje compleet te maken!

Heb jij interesse in een fotoshoot inclusief make up door Hylke? Dan kan je mij uiteraard altijd vrijblijvend contacteren via mijn contactformulier!