Video - Opname en montage

Video thumb

Op social media zijn video’s niet meer weg te denken. Als bedrijf, sportclub of eventorganisatie heb je zeker ook al de nood gevoeld om met bewegende beelden voor de dag te komen. Met de huidige smartphones kan je kwalitatief beeldmateriaal filmen, maar de montage is niet altijd even eenvoudig. Een videohuis inschakelen is vaak erg duur. Gelukkig is er daar nog wel iets tussenin.

Schakel Shoot You in voor je bedrijfsvideo’s, productvideo’s, huwelijks- & evenementreportages voor een toegankelijk budget. Ik verwerk jouw idee tot een afgewerkte video. Ik doe dat hands on en dankzij mijn marketing ervaring kan ik ook meedenken over het concept. Ook tijdens het filmen blijf ik flexibel, het eindresultaat staat altijd voorop.

Het kan een korte video worden voor op de Facebookpagina, Instagram Reels of TikTok. Maar het kan ook een langere reportage voor op je website of YouTube kanaal zijn. Bij professionele video’s is kwaliteit erg belangrijk. Daarom film ik ook steeds in 4K resolutie zodat het eindresultaat ook heel kwalitatief oogt.

Stuur me gerust vrijblijvend een bericht als je een idee hebt, of meer informatie wil over het maken van een video.

Richtprijs voor een social video: €500 – €1.500

VIDEO PORTFOLIO

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy