Shoot You

  • Photo
  • Video
  • Social
  • Marketing
  • Content

Shoot You – by Tom Henderikx

Boudewijnstraat 31 bus 2
Grobbendonk, 2280
België

Wie ben ik?

Tof dat je hier bent. Ik ben Tom Henderikx en ik heb een brede passie voor visuele creativiteit. (Is dat een begrip? Nu wel!) Sinds enkele jaren ben ik meer en meer gefascineerd geraakt door fotografie en het bewerken van mijn gemaakte foto’s. Ik vind het erg leuk om te doen en de mensen waarvan ik foto’s maak reageren altijd heel positief. Sinds de zomer van 2019 ben ik dan ook als freelance fotograaf in bijberoep gestart.

Omdat ik nog zoekend ben naar een specialisatie binnen mijn vak, probeer ik nog steeds veel dingen uit. Ik maak heel graag (outdoor) portretten in natuurlijk licht. Maar ook bedrijfs-, product- en eventfotografie vind ik heel fijn om te doen. Ik sta momenteel open voor alle opdrachten. Niks is mij te gek. Denk ik.

Mijn jongensdroom blijft ook wel om ooit iets binnen de auto(sport)sector te kunnen doen. Dus als je iemand kent… 😉

Anyway! Ik hoop dat jullie wat kunnen meegenieten van mijn passie. Als je mijn foto’s leuk vindt, laat het me dan zeker weten! Complimenten zijn een enorme motivator. En heb je zelf interesse in een shoot? Contacteer me dan zeker even!

Bedankt dat jullie mijn droom mee werkelijkheid maken. 🖤


‘Heel fijne ervaring, zeer bekwame en geduldige fotograaf. Laat echtheid naar voor komen. Aanrader voor iedereen! De super mooie foto’s zijn een blijvende herinnering!’

Fatima De Smedt

Contact

Boudewijnstraat 31/2
Grobbendonk, 2280
België
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy