Shoot You – by Tom Henderikx

Wie ben ik?


Tof dat je hier bent. Ik ben Tom Henderikx en ik heb een brede passie voor visuele creativiteit. (Is dat een begrip? Nu wel!) Dat uit zich vooral in het feit dat ik zelf fotograaf ben, ik maak het liefst (outdoor) portretten in natuurlijk licht. Ik vind fotograferen erg leuk om te doen en de mensen waarvan ik foto’s maak reageren altijd heel positief. Ook bedrijfs-, product- en eventfotografie vind ik heel fijn om te doen.

Ik leerde stevig out-of-the-box denken in creatieve projecten door mijn verleden als marketingmanager bij een grote keten in de gaming wereld, waar ik ook heel wat oppikte over digitale communicatie, social media en community-building. Daarmee help ik nu kleine en middelgrote ondernemingen bij hun digitaal marketingplan. Ik verzorg ook social media kanalen zoals Facebook of Instagram voor bedrijven. Daarnaast kan je mij ook inschakelen om blogs en nieuwsbrieven te schrijven, op te maken en te versturen.

Ook video is mijn ding. Reportages, videocontent voor op social media, dronebeelden, tutorials, interviews… video is niet meer weg te denken uit de dagdagelijkse communicatie, zeker niet als het over internet gaat. Ik zorg voor toegankelijke video-content voor bedrijven, of ik leer je hoe je zelf met je smartphone de juiste beelden maakt.

Ik werkte al voor de bedrijven in de horeca, de elektronica, de motorsport, gaming, en natuurlijk voor talloze particulieren om de mooiste momenten van hun leven vast te leggen. Kan ik wat voor jou of je bedrijf betekenen?  Contacteer me dan zeker even!


Ik ben Tom, professioneel fotograaf sinds 2019, gevestigd in Antwerpen. Gespecialiseerd in portretten met natuurlijk licht. Bedreven in social media content en lowbudget videoreportages, bijvoorbeeld voor bedrijfsevenementen of huwelijken.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy