Boudoir & naaktfotografie – Antwerpen

Ik krijg regelmatig de vraag of ik ook boudoir of naaktfotografie doe. Het antwoord is ja, maar alleen als het stijlvol of origineel is. Ik wil geen ‘platte’ naaktfoto’s maken. Maar ik experimenteer graag en ik sta zeker open voor originele ideeën!

Ervaring met poseren is ook niet nodig. We nemen de tijd om jou op je gemak te stellen en ik geef eenvoudige aanwijzingen over de houdingen die zorgen voor natuurlijke en sensuele shoots. En er mag uiteraard ook gelachen worden! Het resultaat staat voorop en dat is sowieso het best als je helemaal op je gemak bent.

Als je dat graag wil, kan er ook een make-up artist ingeschakeld worden zodat je er onberispelijk uitziet. Ook speciale thema’s zijn mogelijk. Geen enkel idee is te gek!

Je kan bovendien ook altijd iemand meenemen naar de shoot als je dat graag wil. Een vriend of vriendin bijvoorbeeld. Dat is uiteraard geen enkel probleem!

De locatie van een boudoir shoot kan heel gevarieerd zijn. We kunnen dat bij jou thuis doen, of op locatie. Er kan bijvoorbeeld ook een hotelkamer of Airbnb locatie geboekt worden. Maar ook andere originele locaties zijn mogelijk. De mogelijke kosten van een externe locatie zitten niet inbegrepen in de prijs.

Als je nog ideetjes hebt of andere vragen hebt, neem dan gerust vrijblijvend contact op met mij!

BOUDOIR FOTOSHOOT – €199

  • 1 uur fotoshoot
  • Assistentie bij de shoot met poses
  • Professioneel bewerkte foto’s
  • 15 digitale foto’s in hoge kwaliteit
  • Foto’s klaar binnen 10 dagen

Optioneel: Make-up artist – vraag naar de mogelijkheden

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy