Shoot You

  • Photo
  • Video
  • Social
  • Marketing
  • Content

Updates – Blog

Instashoot Mechelen - 9 mei 2021
april 20, 2021

Wil jij leuke foto’s voor jouw Instagram of andere Social Media accounts? Dan is deze Instashoot iets voor jou! Ik ben fotograaf en ik ben op zondag 9 mei 2021 een halve dag beschikbaar voor fotoshoots in Mechelen. We maken 45 minuten foto’s in het centrum van Mechelen. Ik zal je daarbij ook assisteren en helpen met de juiste poses. Dus ook als je geen ervaring hebt, is dit perfect om te starten! Je ontvangt minimaal 20 professioneel bewerkte...

Instashoot Antwerpen
maart 21, 2021

Wil jij leuke foto's voor jouw Instagram of andere Social Media accounts? Dan is deze Instashoot iets voor jou! Ik ben fotograaf en ik ben op zaterdag 17 april 2021 een halve dag beschikbaar voor fotoshoots in Antwerpen. We maken 45 minuten foto's in de buurt van het MAS in Antwerpen. Ik zal je daarbij ook assisteren en helpen met de juiste poses. Dus ook als je geen ervaring hebt, is dit perfect om te starten! Je ontvangt minimaal 20 professionee...

Portret shoots - februari
maart 21, 2021

Februari was koud, maar er was sneeuw! En soms zelfs zon! En ik heb opnieuw - ondanks covid - zoveel mogelijk kansen benut om foto's te maken in de buitenlucht. Ook in mijn mini-thuisstudio heb ik nog een shoot gedaan met mijn vriendin Marie. Ik had enkele tweedehands gasmaskers op de kop getikt en die hebben we gecombineerd met een schattige Hello Kitty outfit. Zo'n foto's vind ik ook echt leuk om te maken! Ondertussen is het officieel lent...

Portret shoots - januari
maart 1, 2021

Ondanks de Corona pandemie heb ik toch zoveel mogelijk kansen benut om in de buitenlucht (of met mijn vriendin thuis) portretten te maken. Ik hoop, samen met de rest van de wereld, dat ik binnenkort weer zonder beperkingen mag fotograferen. En dat iedereen ook weer kan dansen & feesten! Het vaccinatiecentrum is alvast opgebouwd vlak naast mijn deur. Dus als het zover is, moet ik in ieder geval niet ver stappen. Tot die tijd blijf ik, met...

City shoot in Antwerpen
februari 11, 2021

Kayla is een jonge vrouw met internationale roots en een grote passie voor de hip-hop cultuur. (Ik hoop dat ik dit juist zeg, want ik ken daar zelf helemaal niks van 🤡) De insteek van de shoot was om een hedendaagse urban vibe in de foto's te krijgen. En ondanks de bewolkte dag zijn we beiden toch erg tevreden van het eindresultaat. De kaaien van Antwerpen (met reuzenrad) en de voetgangerstunnel blijven toffe locaties voor shoots. En Pinterest ...

Instashoot Limburg
januari 24, 2021

Wil jij leuke foto's voor jouw Instagram of andere Social Media accounts? Dan is deze Instashoot iets voor jou! Ik ben Tom, fotograaf in bijberoep, en ik ben op zaterdag 20 februari 2021 een halve dag beschikbaar voor fotoshoots in Genk (12u-17u). Als je mij nog niet kent kan je mijn portfolio hier bekijken, of mijn Instagram account checken. Als je inschrijft bevestig ik jouw inschrijving per mail en houd ik je op de hoogte over de exacte tijd...

Valentijn Shoots!
januari 14, 2021

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor jouw Valentijn dit jaar? Dan is een fotoshoot een leuk idee! Je kan nu een valentijn-shoot boeken vanaf €99 Vooraf bespreken we samen de stijl & locatie. Ik kan hierbij helpen, maar je mag uiteraard ook zelf met ideeën komen. Tijdens de shoot geef ik ook tips voor poses. Dus ook als je nog nooit een shoot gedaan hebt, komt het helemaal goed! De meeste van mijn klanten zeggen trouwens altijd ...

De eerste sneeuw ☃️
januari 6, 2021

We zaten al een tijdje te wachten tot de eerste sneeuwvlokken van deze winter uit de lucht zouden vallen. Eind december was het (in de Ardennen) eindelijk zover! De lokale instanties hadden gevraagd om de Hoge Venen te vermijden en thuis te blijven. We zijn dus ook braafjes weggebleven van de Botrange. Maar ietsje zuidelijker had het ook gesneeuwd! In een klein dorpje (Waismes) vlak naast Malmedy zijn we gestopt bij een willekeurig bos naast d...

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy