Ondanks de Corona pandemie heb ik toch zoveel mogelijk kansen benut om in de buitenlucht (of met mijn vriendin thuis) portretten te maken. Ik hoop, samen met de rest van de wereld, dat ik binnenkort weer zonder beperkingen mag fotograferen. En dat iedereen ook weer kan dansen & feesten!

Het vaccinatiecentrum is alvast opgebouwd vlak naast mijn deur. Dus als het zover is, moet ik in ieder geval niet ver stappen.

Tot die tijd blijf ik, met afstand en masker, in de buitenlucht shooten. Sowieso is dat mijn favoriete manier van foto’s maken, dus dat valt nog wel mee. Maar mijn aangedampte bril denkt er wel anders over.

Maar ondertussen hebben we mooi (bijna) lenteweer en krijg ik ook meer aanvragen voor portret-shoots. Heb jij zin om foto’s van jezelf of je gezin te laten maken? Contacteer me dan vrijblijvend voor meer info!