Ik zat al een tijdje te denken over een nieuwe look & feel voor mijn website. Maar je kent dat wel… “Ik moet dat nog eens doen.” Maar nu, nu het weer vroeg donker is en het vleerwolven regent buiten. Nu was het gepaste moment daar!

Welkom dus, op de vernieuwde website. Voorlopig nog met dezelfde functionaliteiten. Maar binnenkort met nieuwe features!

Zo zullen klanten hun nieuwe foto’s kunnen reviewen en selecteren via de website. Dat maakt de flow een stuk handiger & aangenamer! Er staat ook een shopping cart bovenaan. Maar eigenlijk is dat gewoon omdat ik nog niet weet hoe ik dat daar weg haal 😉 Maar wie weet… Misschien kan je in de toekomst wel foto’s aankopen via de site. Stel je voor!

Mijn tarieven-pagina is ook alvast geüpdatet. Die vind ik zelf nu een stuk duidelijker. De rest is vooralsnog ‘work in progress’ maar Begijnendijk werd ook niet op 1 dag gebouwd!

Feedback is altijd welkom uiteraard! Daarvoor mag je zoals altijd mijn Contact formulier gebruiken.

Groetjes,
Tom – De fotograaf